Comptes de correu d’un sol ús

Algun cop has volgut registrar-te o demanar informació en algun lloc web, però no t’has atrevit a deixar el teu compte de correu electrònic? De vegades tenim por que algú no faci un bon ús de la nostra adreça de correu.

A Internet podem trobar uns quants serveis que ens permeten obrir un compte de correu automàtic, temporal i anònim. Us n’ensenyem un de molt senzill d’utilitzar que es diu Guerrillamail.

  • Vés a la pàgina http://www.guerrillamail.com. Al menú de dalt a la dreta pots triar l’idioma del web.
  • Fes clic a l’enllaç “generar correu temporal”.
  • L’aplicació t’assigna una adreça aleatòria del tipus xxxx@guerrillamail.biz que ja pots distribuir-la a qui vulguis. Aquesta adreça té una vida de 15 minuts.
  • Quan rebis un missatge el podràs veure a la mateixa pàgina. Vés prement el botó d’actualitzar per anar comprovant l’arribada de nou correu.
  • Si necessites més de 15 mints, tens un enllaç on pots anar ampliant la vida de la bústia de quart d’hora en quart d’hora.

Quan rebis un missatge, el podràs veure, eliminar o contestar. Quan el temps s’esgota, la bústia s’elimina definitivament.

És una bona manera d’evitar el correu brossa o spam en algunes situacions, no et sembla?


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

1 comentari

  1. Això no ho coneixia i es realment útil. Ja n’estic cansat de correu brossa. Gracies per la informació.

    Salutacions :-)

    Privateer

    P.D. Jo també odio els captchas

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.