Twitxr: mira que acabo de veure!


La geolocalització de serveis i de continguts per Internet és un dels camps que diuen que tindrà més expansió, així que caldrà estar atents a totes les oportunitats que els nous serveis ens oferiran en aquest sentit.

Dins d’aquest àmbit existeix una aplicació en línia que ens ofereix un servei de geolocalització de fotos i comentaris i que s’anomena Twitxr.

Twitxr ens ofereix un sistema ben senzill:

  • Et registres i t’obres un compte d’usuari.
  • Twitxr et dóna una adreça de correu privada, que només coneixes tu.

A partir de llavors ja ho tens tot a punt per geolocalitzar fotos i comentaris a través del teu mòbil. Sempre que trobis alguna cosa interessant que vulguis compartir fas el següent:

  • Fas una foto.
  • Envies un correu a la teva adreça privada de Twitxr, en el qual a l’assumpte del missatge hi poses l’adreça del lloc on ets, i al cos del text el comentari que vulguis fer. No t’oblidis d’adjuntar la foto.

Automàticament la teva foto es publica geolocalitzada a Twitxr. Vols veure’n un exemple? Ara mateix he enviat al meu compte aquesta foto.

A més com que és una aplicació interconectada, pots enllaçar directament les teves fotos amb el teu compte de Twitter, de Facebook, de Flickr i de Picasa.

En fi, amb un sol missatge via mòbil comparteixes amb tota la teva xarxa social de contactes les imatges del teu dia a dia, per lleure o per treball, això ho tries tu.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.