Subscriu-te al blog per correu electrònic

Ja sabeu que a partir d’ara el 3 minuts per setmana el publicarem a El blog d’Enraona. Les raons que ens han portat prendre aquesta decisió les trobareu en aquesta entrada.

També hem canviat la manera de notificar les novetats. Fins ara, molts de vosaltres rebíeu un correu electrònic personal cada vegada que es publicava un article nou. A partir d’ara, el sistema per continuar rebent els avisos per correu serà una mica diferent, cal activar-lo seguint les instruccions següents. Són unes passes molt senzilles que es completen en un minut.

El primer que hem de fer és clicar a sobre de l’enllaç Te l’enviem a la bústia que es troba al lateral dret de qualsevol pàgina d’aquest blog.

Enllaç a la subscripció

L’enllaç ens porta a una nova pàgina on hem de fer dues coses: la primera és indicar l’adreça de correu on volem rebre les notificacions…

Adreça de correu electrònic

… i després escriure el text que apareix a la imatge deformada. Aquest pas serveix per evitar que la subscripció la faci una màquina.

Protecció contra l'spam

En poc temps rebrem un missatge de correu a l’adreça que hem especificat abans. En aquest missatge se’ns demana que confirmem que volem activar les notificacions. Per fer-ho, hem de visitar l’enllaç que apareix al correu.

Confirmació de l'adreça de correu

Aquest enllaç ens portarà a una pàgina que confirma que hem estat registrats correctament.

Tot correcte!

I això és tot. A partir d’aquest moment rebràs un missatge cada vegada que es publiqui una entrada al blog. Aquest sistema de subscripció és habitual en molts altres blogs.

Recorda que  també pots estar al dia de les novetats del blog subscrivint-te al canal RSS. A l’abril del 2008 ja vam parlar d’aquest sistema en aquesta entrada.

Per una via o per una altra, esperem trobar-te sovint pel nostre blog. Gràcies per seguir-nos!

3 comentaris

  1. Hola, em dic anna i ciom m’estic aborrint tenia ganes d’explicar a la gent que em recomanes llibres de cosses tristes…

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.