La segmentació, per què és important en un lloc web d’empresa

"Berry Hard Work" Foto de JD Hancock a Flickr

Si vols que el teu lloc web corporatiu sigui realment útil i t’ajudi a contactar amb clients, és important que compleixi amb una sèrie de condicions. Avui et parlem d’una d’elles: la segmentació. Un lloc web corporatiu eficient cal que tingui els continguts principals ben segmentats. Què vol dir això? Doncs que cada concepte clau, cada… Continueu llegint La segmentació, per què és important en un lloc web d’empresa

La navegació amb el Firefox ara és encara més segura

El Firefox, el popular navegador de la Fundació Mozilla, s’acaba d’actualitzar a la versió 42 amb una important novetat. Ara, quan obrim una finestra de navegació privada, el navegador activa per defecte un sistema de protecció contra el seguiment que bloqueja els elements que recopilen informació sobre la nostra navegació. La navegació privada ja ens… Continueu llegint La navegació amb el Firefox ara és encara més segura

No puc veure el meu web. És cosa meva o del servidor?

A Internet trobem eines que ens permeten connectar-nos a una pàgina web des d’una xarxa externa a la nostra, però sense aixecar-nos del nostre ordinador. Els podem fer servir quan experimentem problemes per accedir al nostre web (o al d’un altre) i ens assalta el dubte de saber si només ens passa a nosaltres o… Continueu llegint No puc veure el meu web. És cosa meva o del servidor?

Certificats de seguretat de servidors, confiança per als usuaris.

El divendres passat ja vam comentar que els servidors segurs protegeixen les dades que enviem per la Xarxa. Doncs bé, quan es publica un lloc web -una botiga electrònica, per exemple- en un servidor segur és necessari que un organisme autoritzat emeti un certificat, amb el qual es confirma que el propietari del servidor és qui… Continueu llegint Certificats de seguretat de servidors, confiança per als usuaris.

HTTPS: comunicacions segures per Internet.

Sempre que ens connectem a una pàgina web, un flux de dades viatja fins al nostre ordinador (textos, imatges…). De la mateixa manera, sempre que enviem informació -a través d’un correu electrònic o d’un formulari- les nostres dades també fan aquest viatge des del nostre ordinador fins al servidor de destí. Aquest intercanvi d’informació es… Continueu llegint HTTPS: comunicacions segures per Internet.