Blocs, la nova font d’informació professional.


Quan busquem informació de caire professional a Internet acostumem a visitar els llocs web d’empreses o institucions. Però actualment, i cada vegada més, la major part dels recursos més sucosos es troben publicats en blocs.

En els tres minuts que estàs invertint en llegir aquest article, hauran nascut més de 250 nous blocs a Internet. Tot i que les dades estadístiques són bastant variables, podem dir que actualment hi ha uns 70 milions de blocs a tot el món, i la xifra es duplica cada 6 mesos.

Cada segon es publiquen 18 articles (incloent aquest). Si el 0.0001% d’aquests articles expliquen alguna cosa interessant per a tu, resulta que cada dia n’hi ha 155. Trobar-ne un cada dos o tres dies ja val la pena!

Hi ha moltes maneres de trobar blocs interessants. El més ràpid és anar a Google i fer una cerca del tipus “bloc arquitectura”, “bloc enginyeria”, “bloc astronomia”… (recorda que el terme bloc és català i blog és anglès i castellà).

Alguns exemples de blocs professionals que llegim a Enraona:


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.