Sobre el blog d’Enraona

Què és?

És un lloc web on la gent de Fesomia aboquem algunes reflexions sobre el món d’Internet i les organitzacions i les empreses. I entenem empresa no només en el sentit mercantil de la paraula, sinó també en qualsevol forma que representi el desenvolupament d’un projecte important per a qualsevol emprenedor.

I per què?

Perquè aquest blog ens permet registrar una colla de reflexions que ens fem constantment a Fesomia. Ja sigui treballant, fent un descans, sopant, caminant per la muntanya o mirant la tele, sempre salta algun tema de debat sobre el nostre món professional.

Ens emociona que Internet hagi engegat una revolució que corre des de les grans corporacions fins als usuaris personals, però de vegades ens sembla que pel barri de la petita i mitjana empresa no es decideix a passar. I els veïns d’aquest barri també ens ho mereixem.

A qui va dirigit?

D’entrada a nosaltres mateixos. Entenem la Xarxa com un mitjà d’ús integrat en les activitats de les persones, més que com una activitat més. Per això “El blog d’Enraona” ens serveix a nosaltres mateixos per a fixar idees i per a retrobar-les.

També, no cal dir-ho, és un espai obert. Ens agradarà que participis activament si creus que tens alguna cosa a dir o a contradir.

Aquesta cançó ja la conec.

Bé, si ets una persona amb una certa experiència a Internet i el món que l’envolta, és possible que trobis aquí coses massa elementals, simples o repetitives. Normal. Com ja hem dit, ens movem en un cercle on encara la Xarxa no és del tot un mitjà de col·laboració i productivitat, de manera que anirem a poc a poc.

I tot i que som una empresa tecnològica, al blog no acostumem a parlar d’informàtica o de tendències. Ja saps, per estar a la última tots coneixem molts altres blogs que ho fan molt i molt bé.

Apa, gràcies per ser-hi.

 

— 1 de setembre de 2007