Site icon El blog de Fesomia

Interconnexió i aplicacions en línia

A Internet disposem de milers d’aplicacions en línia, tenim a l’abast milers de possibilitats d’utilitzar diferents serveis i cada cop més les aplicacions estan interconectades, de forma que es poden utilitzar unes sobre les altres i des de diferents terminals: l’ordinador, el mòbil…

Un exemple d’aquesta interconectivitat és Remember the Milk -sí, sí, “Pensa en la llet”- una aplicació en línia per a gestionar tasques: senzilla, organitzada, clara, pràctica i interconectada.

Si tens un compte de Remember the Milk pots:

Avui us fem dues recomanacions. La primera és que proveu Remember the Milk, si necessiteu un sistema d’organització de tasques us anirà força bé.

La segona és sobre la Interconectivitat: quan us trobeu entre dues aplicacions en línia similars i no sapigueu per quina decantar-vos, és interessant tenir en compte el seu grau d’interconnectivitat, ja que us donarà flexibilitat i facilitat d’ús.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

Exit mobile version