Site icon El blog de Fesomia

Accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc.

Avui us proposem un concepte diferent d’accedir a la vostra informació des de qualsevol lloc, basat com no en la Xarxa. Es tracta dels serveis d’emmagatzematge d’arxius en línia. Tot i que n’existeixen uns quants, avui comentarem un dels més veterans: box.net

Box.net funciona com si tinguéssim un disc dur personal a Internet sempre disponible. Per començar a utilitzar-lo només hem de registrar-nos (amb un nom d’usuari, una adreça de correu electrònic i una contrasenya) i triar la modalitat d’emmagatzematge d’1GB, que és la gratuïta.


A partir d’ara, disposem d’una zona de treball on podrem crear carpetes i desar arxius de qualsevol tipus. Quan anem pel mon, només caldrà entrar de nou a http://www.box.net i identificar-nos per tenir accés a la nostra informació.


Algunes avantatges d’aquest sistema:

També ofereixen modalitats de pagament amb més espai de disc, amb la possibilitat de convidar col·laboradors a zones del nostre espai, etc.

Si no coneixeu encara aquest tipus de servei us engresquem a provar box.net. Ens pot ajudar en el nostre dia a dia o ens pot alleugerir algun problema puntualment.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

Exit mobile version