Accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc.

Avui us proposem un concepte diferent d’accedir a la vostra informació des de qualsevol lloc, basat com no en la Xarxa. Es tracta dels serveis d’emmagatzematge d’arxius en línia. Tot i que n’existeixen uns quants, avui comentarem un dels més veterans: box.net

Box.net funciona com si tinguéssim un disc dur personal a Internet sempre disponible. Per començar a utilitzar-lo només hem de registrar-nos (amb un nom d’usuari, una adreça de correu electrònic i una contrasenya) i triar la modalitat d’emmagatzematge d’1GB, que és la gratuïta.


A partir d’ara, disposem d’una zona de treball on podrem crear carpetes i desar arxius de qualsevol tipus. Quan anem pel mon, només caldrà entrar de nou a http://www.box.net i identificar-nos per tenir accés a la nostra informació.


Algunes avantatges d’aquest sistema:

  • L’accés a la nostra informació només depén de tenir accés a Internet.
  • L’emmagatzematge és fa de manera segura i confidencial.
  • Podem decidir compartir alguns dels arxius i fer-los públics per a tothom.
  • Podem enviar els arxius al nostre espai de moltes maneres, per exemple adjuntant-los per correu electrònic a l’adreça upload@box.net
  • Podem trobar-li utilitats particulars (per exemple, per guardar còpies de seguretat fora de les instal·lacions de l’empresa).

També ofereixen modalitats de pagament amb més espai de disc, amb la possibilitat de convidar col·laboradors a zones del nostre espai, etc.

Si no coneixeu encara aquest tipus de servei us engresquem a provar box.net. Ens pot ajudar en el nostre dia a dia o ens pot alleugerir algun problema puntualment.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

1 comentari

  1. Es pot dir que tots els post del vostre bloc són molt fatils (i alugns, a més, divertits) però per la meva feina agraeixo especialment estar al dia dels projectes de digitalització de revistes i diaris, així que com diu Quer: moltes gràcies per la informació!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.