Site icon El blog de Fesomia

La projecció corporativa a Internet te l’has de treballar tu.

La projecció corporativa a Internet no es pot externalitzar, si més no al 100%. La Xarxa es nodreix d’entrades i comentaris als blogs, participacions en xarxes socials, de contribuir en la generació de contingut de qualitat: de les accions d’una sèrie de persones que treballen juntes, aprenen juntes i gràcies a la seva activitat professional tenen continguts i dades per compartir i contrastar.

A Enraona quan tenim l’ocasió d’iniciar un pla d’acompanyament perquè una empresa entri a participar activament a Internet se’ns presenta un gran problema: els hem de fer treballar!

Nosaltres podem guiar-los en el procés de comprendre la dinàmica relacional a Internet, ajudar-los a triar els recursos on hi abocaran les seves energies i podem planificar un sistema que mesuri i avaluï l’efectivitat de les seves accions. Però no podrem mai mantenir actius el seu blog, ni cap dels serveis i grups als quals vulgui pertànyer.

Què podem fer des d’Enraona?

Crear un pla d’acompanyament perquè una empresa conegui i integri una certa actitud de Xarxa en la seva activitat diària. Podem:

Què s’haurà de fer des de l’empresa:

Exit mobile version