Web 2.0, empresa i fidelització de clients.

Quin sentit té per a l’empresa conèixer i adquirir una actitud 2.0? És realment útil, necessari i productiu? Avui et convidem a fer una breu reflexió sobre aquesta pregunta i t’aconsellem que utilitzis els 3 minuts per escoltar l’opinió de Genis Roca sobre Internet i la fidelització de clients.

Nosaltres hem recollit quatre idees bàsiques d’aquest vídeo, et recomanem que facis el mateix i t’agrairem molt que les comparteixis amb tots nosaltres.
El canvi. La Web 2.0 és un espai d’interacció entre persones, professionals i consumidors que expressen i comparteixen les seves opinions.
La novetat. Cal que l’empresa canviï la forma de relacionar-se amb el seu client, cal que aprengui a escoltar a preguntar i a valorar l’opinió d’altres professionals, de clients, de consumidors… de qualsevol persona disposada a compartir.
El cost del canvi. La Web 2.0 no necessita d’inversions en equipament i en infraestructura, necessita d’un canvi cultural. Cal que directius, professionals i treballadors integrin una actitud de xarxa en la seva activitat professional.
L’avantatge d’aquest canvi. La supervivència. La interacció habitual nodreix l’empresa de la informació necessària per a millorar el seu servei i oferir als seus clients allò que demanen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.