Site icon El blog de Fesomia

Lluitar contra la falta de perspectiva

Ens passa a gairebé tothom: tendim a valorar les coses sota el nostre punt de vista (en principi està bé) per sobre del possible punt de vista dels altres (això ja no està tant bé).

I en aquest allau de serveis tecnològics, xarxes socials, aplicacions, etc. que ens plou cada dia també ens passa. Ens atrevim a fer auguris de futur sobre la reacció dels usuaris vers als nous serveis que van apareixent com si ens anés la vida, més des del convenciment per apreciacions personals que des d’una anàlisi objectiva en la mesura del possible.

I no recordo haver llegit cap gran profecia sobre el que està passant amb WhatsApp (tot i que això no significa que ningú la fes, és clar).

En definitiva: si a mi m’agrada segur que li agrada o agradarà a la majoria. I al que no li agrada és que possiblement no el coneix prou.

Vivim en un raconet del món. Cada dia més connectat, cert, però la nostra ment cobreix un petit espai de coneixement més difícil d’eixamplar del que pugui semblar. De manera que crec que hem de mirar que les nostres opinions no ens acaparin la raó en excés.

Bé, és la meva modesta opinió.

Exit mobile version