Site icon El blog de Fesomia

Una gent que cal vigilar d’aprop

Dissabte vam tenir una conversa amb un natiu digital, és la primera vegada que parlem amb algú que viu plenament la Xarxa i té una perspectiva força interessant de tot això que anomenem 2.0.

De fet el terme 2.0 no li va agradar gens, se sent molest, etiquetat. Per a ell la Xarxa és un recurs que fa servir normalment, que no es qüestiona, ni l’analitza, simplement l’utilitza.

Nosaltres li vam oferir el nostre punt de vista: per nosaltres és important definir l’ús que fem de la Xarxa, precisar el significat del web 2.0, parlar de natius digitals i d’immigrants digitals, perquè posant nom a tots aquests termes aconseguim entendre de què va aquest nou món, i així podem explicar als nostres col·legues de generació que la Xarxa està canviant per oferir noves possibilitats de relació i d’aprenentatge inimaginables.

És normal, nosaltres ens dirigim a gent de la nostra generació tecnològica i hem d’utilitzar els recursos comunicatius propis dels nostres destinataris. Ara bé, és més que interessant conèixer la veu de l’experiència -i més si ve d’un jovenastre- així que de tant en tant ens acostaren a les “Lan party” i a les “wifi a la fresca”, a veure que ens expliquen.

Exit mobile version