Una gent que cal vigilar d’aprop

Dissabte vam tenir una conversa amb un natiu digital, és la primera vegada que parlem amb algú que viu plenament la Xarxa i té una perspectiva força interessant de tot això que anomenem 2.0.

De fet el terme 2.0 no li va agradar gens, se sent molest, etiquetat. Per a ell la Xarxa és un recurs que fa servir normalment, que no es qüestiona, ni l’analitza, simplement l’utilitza.

Nosaltres li vam oferir el nostre punt de vista: per nosaltres és important definir l’ús que fem de la Xarxa, precisar el significat del web 2.0, parlar de natius digitals i d’immigrants digitals, perquè posant nom a tots aquests termes aconseguim entendre de què va aquest nou món, i així podem explicar als nostres col·legues de generació que la Xarxa està canviant per oferir noves possibilitats de relació i d’aprenentatge inimaginables.

És normal, nosaltres ens dirigim a gent de la nostra generació tecnològica i hem d’utilitzar els recursos comunicatius propis dels nostres destinataris. Ara bé, és més que interessant conèixer la veu de l’experiència -i més si ve d’un jovenastre- així que de tant en tant ens acostaren a les “Lan party” i a les “wifi a la fresca”, a veure que ens expliquen.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.