Site icon El blog de Fesomia

Demà fem una xerrada a la Cambra de Tarragona

Demà dimecres 29, la Càtedra sobre el foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses de la URV, la Cambra de Comerç de Tarragona, el Col·legi d’Economistes de Catalunya a Tarragona i el Grupo Castilla, han organitzat una conferència sobre Internet i empresa i de la qual l’equip d’Enraona en serem els ponents.

Us deixem aquí tota la informació. La xerrada és oberta a tothom, si hi voleu anar fora bo que confirméssiu la vostra assistència trucant a la Càtedra sobre el foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses de la URV.

El títol de la xerrada:
“La meva empresa necessita un web, per on començo?”: Introducció als factors tecnològics, comercials i socials que cal tenir en compte en el desenvolupament d’un web corporatiu.

De què parlarem?
Internet és un excel·lent mitjà per a l’activitat i la promoció de l’empresa, però la seva ràpida evolució sovint ens fa difícil comprendre’l i utilitzar-lo en tot el seu potencial. Si volem que la nostra empresa tingui una projecció efectiva a Internet és important que coneguem a fons el mitjà i valorem aquells factors que permetran que la nostra empresa tingui “rellevància a la Xarxa”.

En la conferència que us proposem us oferim una revisió clara i rigorosa de la relació entre la Xarxa i l’empresa, per tal que pugueu decidir com ha de ser el vostre web corporatiu i quin grau d’efectivitat en podeu obtenir.

Quan?
Dimecres dia 29 d’octubre a partir de les 17h de la tarda.

On?
A la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17 de Tarragona

Exit mobile version