Demà fem una xerrada a la Cambra de Tarragona

Demà dimecres 29, la Càtedra sobre el foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses de la URV, la Cambra de Comerç de Tarragona, el Col·legi d’Economistes de Catalunya a Tarragona i el Grupo Castilla, han organitzat una conferència sobre Internet i empresa i de la qual l’equip d’Enraona en serem els ponents.

Us deixem aquí tota la informació. La xerrada és oberta a tothom, si hi voleu anar fora bo que confirméssiu la vostra assistència trucant a la Càtedra sobre el foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses de la URV.

El títol de la xerrada:
“La meva empresa necessita un web, per on començo?”: Introducció als factors tecnològics, comercials i socials que cal tenir en compte en el desenvolupament d’un web corporatiu.

De què parlarem?
Internet és un excel·lent mitjà per a l’activitat i la promoció de l’empresa, però la seva ràpida evolució sovint ens fa difícil comprendre’l i utilitzar-lo en tot el seu potencial. Si volem que la nostra empresa tingui una projecció efectiva a Internet és important que coneguem a fons el mitjà i valorem aquells factors que permetran que la nostra empresa tingui “rellevància a la Xarxa”.

En la conferència que us proposem us oferim una revisió clara i rigorosa de la relació entre la Xarxa i l’empresa, per tal que pugueu decidir com ha de ser el vostre web corporatiu i quin grau d’efectivitat en podeu obtenir.

Quan?
Dimecres dia 29 d’octubre a partir de les 17h de la tarda.

On?
A la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17 de Tarragona

4 comentaris

  1. Molt interessant. Una de les poques vegades que els de Barcelona quedem lluny d’això.

    Proposaré a la xac que es faci també a la seu del Col·legi (quan hagin acabat les obres es clar).

    Que us vagi molt bé. Espero que si feu cap presentació, la pengeu així com el link si esta disponible la gravació.

  2. va ser una xerrada molt interessant i del tot recomanable. el millor de tot: el munt d’idees que ens vam endur tots a casa després de sentir a la Bernadette!

  3. Molta gràcies a tots tres, és molt encoratjador el vostre suport!

    Xavi, ens alegrem molt que la xerrada t’agradés i ens interessarà molt que ens expliquis tot allò que vagis descobrint per la Xarxa. Internet és un món tan gran que cal que entre tots obrim diferents fronts i compartim sensacions i experiències.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.