Netvibes, el teu escriptori virtual personalitzat.

Obres el teu navegador i a la primera pantalla apareix tota la informació que a tu t’interessa: la teva bústia de correu, les novetats dels blogs que tu llegeixes, els titulars dels diaris que has triat, la previsió del temps a la teva ciutat i quaranta coses més. Com es titula la pel·lícula?

Netvibes, el teu escriptori virtual personalitzat.

Bromes a part Netvibes és una exel·lent eina amb la qual pots construir una pàgina personal on organitzar la informació que a tu més t’interessa. Si cada dia fulleiges algun diari virtual, alguna pàgina concreta i algun blog, et recomanem Netvibes perquè un cop el tinguis organitzar ho tindràs tot a un cop d’ull.

El Muntatge de la pàgina persona no pot ser més simple: Netvibes està organitzat en pestanyes, capsetes de contingut i Widgets (widg què???). Obres tantes pestanyes com necessites i a cada una d’elles hi col·loques les capsetes i els widgets que tu vulguis.

En el moment en què tinguis el teu escriptori virtual disposaràs d’una pàgina web on trobaràs sempre els continguts que has triat, des de qualsevol ordinador connectat a la Xarxa. A més Netvibes permet crear un format privat, només per a tu, i un format públic per a tothom, però d’això ja en parlarem en un altre Tres Minuts.

De moment et deixem aquí algun exemple d’escriptori públic Netvibes:

Bé, com sempre et recomananem que donis un cop d’ull a Netvibes, és un servei molt interessant i té moltes aplicacions personals i professionals, d’aquestes últimes en parlarem a fons un altre dia, que ara ja se’ns acaben els 3 minuts.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.