Contra la lectura en diagonal

Es diu sovint que la gent llegim poc a la Xarxa, que ens cansem de seguida i que només fem lectures en diagonal. En canvi, ara per ara, la majoria de comunicacions es generen a través del text, especialment en els webs d’empresa.

De fet, a Internet i en qualsevol altre mitjà, les persones només acostumem a llegir allò que ens interessa. Llegir suposa un esforç i per tant hi busquem una compensació ràpida.

Ja fa unes setmanes vam fer una presentació per guionar una trobada de treball sobre redacció de continguts web. La presentació recull una sèrie de pautes bàsiques per enfocar la redacció d’un web corporatiu i defensa una idea ben simple: “Si vols que el visitant del teu web no marxi fugint, deixa de parlar de tu! Escolta’l i demostra-li que el comprens.”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.