Woices. On van les paraules.

Woices. On van les paraules.
"Ecos" pel món.

Woices és una aplicació web que permet enregistrar, geolocalitzar i compartir comentaris de veu. A Woices els registres de veu s’anomenen ecos i, tal com s’explica al web de Woices l’objectiu d’aquest servei és enriquir la realitat amb la informació oral que proporcionem les persones.

Els temes que trobaràs a Woices són molt variats, cadascú explica allò que més li agrada. Però si fas un cop d’ull —bé, si pares l’orella una estona— trobaràs molts comentaris sobre indrets, alguna recomanació d’algun restaurant i records, instruccions i dades que et poden anar molt bé a l’hora de preparar les teves vacances.

Són molt interessants les rutes que alguns usuaris han creat i amb les quals encadenen diferents ecos per descriuen rutes per fer a peu, en bicicleta o durant uns dies de vacances. Et deixem aquí algunes rutes i esperem que els ecos t’acompanyin durant les teves vacances.

Woices és un projecte jove, ambiciós i de casa nostra!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.