Navega per la Web com un cercador

Ja ens podem imaginar que els cercadors (com Google) no tomben per Internet com ho faria un humà. Així doncs, com ho fan? Només llegeixen el text de les pàgines. Per descomptat, els elements gràfics no els interpreten.  Per comptes, llegeixen les descripcions de text que els programadors poden afegir al codi font. Segueix els… Continueu llegint Navega per la Web com un cercador

Des del Big Bang que tot està inventat. Pleguem? (Notes sobre Google Wave)

Ja ho sé, s’ha escrit molt sobre Google Wave. Amb totes les expectatives que ha generat és normal que es continuïn vessant tones de bits dedicades a la nova eina de Google, de manera que no crec que vingui d’unes quantes ratlles més en aquest blog. Amb tot, no vull parlar tant de l’aplicació si… Continueu llegint Des del Big Bang que tot està inventat. Pleguem? (Notes sobre Google Wave)

Cloud computing: al núvol, però tocant de peus a terra.

Has sentit parlar del cloud computing? A grans trets és un sistema alternatiu a les aplicacions d’escriptori. Fins fa ben poc, quan necessitàvem un programa per a fer una feina, calia instal·lar-lo abans al nostre ordinador. El cloud computing és una alternativa que ens ofereix accés a aplicacions que viuen en servidors externs, i a… Continueu llegint Cloud computing: al núvol, però tocant de peus a terra.

Els nostres navegadors sincronitzats amb Weave.

Recordeu? Ja fa més d’un any que vam parlar de les extensions o complements, unes petites aplicacions que ens permeten augmentar les funcionalitats del nostre navegador d’Internet. Si us ho vau perdre, us recomanem que en feu un cop d’ull abans de llegir el Tres Minuts d’avui. Si sou usuaris del navegador Firefox i aneu… Continueu llegint Els nostres navegadors sincronitzats amb Weave.