Twitter porta algunes novetats al blog

En les darreres hores Twitter ha presentat el seu botó oficial per compartir recursos. A Enraona, com bons aficionats a aquest servei, l’hem implementat ja als apunts del blog. Aquest botó permet  als usuaris de Twitter compartir directament l’enllaç de la pàgina actual amb els seus seguidors. Aquí hi ha un vídeo explicatiu:

I encara més Twitter, si us plau.

No ho havíem comentat, però fa unes setmanes que també hem implementat la possibilitat de connectar-se al blog amb el propi usuari de Twitter. Això permet deixar comentaris als apunts passant del registre habitual del WordPress, directament amb les credencials de Twitter mitjançant el mètode OAuth. Podeu connectar-vos des de dalt de tot de la barra lateral del blog o al final de cada apunt, abans dels comentaris.

I finalment hem jugat també una mica amb @anywhere. Amb aquest servei, Twitter permet als desenvolupadors connectar de forma molt àgil qualsevol web o aplicació amb el servei de microbloging. Per exemple, es pot visualitzar i interactuar amb qualsevol usuari només mencionant-lo: podeu provar-ho passant el ratolí pel damunt de @bfarriol o @antoniopolonio.

Val a dir que totes aquests funcionalitats les estem simplement assajant. Cada dependència de serveis externs pot anar sobrecarregant les pàgines perillosament, i ja sabem que Twitter no llueix precisament per la seva estabilitat darrerament. Ho anirem vigilant.

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.