Proves sobre plataformes i navegadors amb BrowserStack

No cal dir la importància que ocupa en la qualitat d’un projecte web el correcte funcionament sobre totes les plataformes a les quals va dirigit. I amb la creixent varietat de dispositius i sistemes que el mercat genera, als desenvolupadors se’ns gira feina en aquest aspecte.

De fa temps, una eina que fem servir constantment al Taller és BrowserStack. Es tracta d’un servei que ens permet fer comprovacions massives del funcionament dels projectes web que preparem sobre una gran quantitat de navegadors i plataformes.

browserstack

Creiem que BrowserStack ens proporciona alguns avantatges per sobre d’altres serveis similars que hem provat:

  • Ens permet fer comprovacions d’ús sobre entorns reals de sistemes operatius, navegadors i altres eines. No treballa amb emuladors, treballa amb sistemes complets virtualitzats. Això vol dir que podem provar els projectes com si tinguéssim els dispositius reals a les mans amb un rendiment molt acceptable.
  • La quantitat de variacions de sistemes operatius, versions de navegadors, resolucions de pantalla… entre la que podem triar és enorme. També s’inclouen versions betes, aurora, next, devs…, de manera que podem provar els projectes avançant-nos una mica al futur proper.
  • Els navegadors van carregats de les eines per a desenvolupadors que necessitem: Firebug, Yslow, Web developper… estan ja instal·lades.
  • De fa un temps permet generar i descarregar captures de pantalla en lot. Amb un sol clic podem baixar-nos un zip amb dotzenes de vistes d’una pàgina en multitud de plataformes.
  • Molt important: es poden fer proves sobre sistemes locals, no cal que el projecte estigui publicat a Internet. Podem crear un túnel entre la nostra xarxa i la de BrowserStack en un moment i començar a testejar.

Per un preu més que raonable, amb BrowserStack podem assegurar el bon funcionament dels projectes d’una forma molt completa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.