3 minuts per setmana

Rellotge de l'estació de ReusAvui hem obert un altre blog, l’hem anomenat “3 minuts per setmana” i té un objectiu tant clar com difícil: intentarem facilitar a clients i amics l’accés al web de nova generació.

Estem rodejats de gent que ens diu que no té temps per dedicar-se a Internet, que igual que nosaltres mateixos, encara té cibertresors amagats per descobrir. Amb aquesta gent gastem sovint energies explicant com és d’interessant adquirir nous hàbits i integrar-se plenament a la Xarxa com a persona activa. L’oratòria no funciona, doncs canviem de tàctica: aplanarem un camí de roses perquè aquells que vulguin facin el pas. En què consisteix aquest camí de roses?

  1. Cada divendres publicarem un post sobre temes relacionats amb la Xarxa, les eines gratuïtes, el posicionament i qualsevol cosa interessant per als professionals de la nostra generació. La condició és que la informació que s’hi publiquin s’ha de poder entendre en 3 minuts de temps.
  2. El blog té un “servei de sindicació manual”, o sigui que els que ho han demanat cada divendres reben un correu amb el tema de la setmana i l’enllaç.
  3. Els temes s’aniran triant primer per atraure l’interès i aconseguir lectors fidels i després per anar deixant corda a favor del web de nova generació, explicar els avantatges d’afrontar-se a Internet amb una nova perspectiva i de formar-hi part amb naturalitat i ganes de construir.
  4. L’objectiu és que la gent que ens rodeja millori les seves habilitats com a internautes, siguin navegants ben informats i que el blog mori perquè els seus lectors acabin integrant actituds pròpies del web 2.0

De moment l’experiment ens agrada i a més és un excel·lent entrenament per crear continguts interessants, breus i ben explicats, un exercici de síntesi i de tria d’informació que ens ajudarà a millorar les nostres habilitats com a redactors web.

3 comentaris

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.