De qui és un domini?

Tots els dominis d’Internet existents tenen un propietari i una data de caducitat. Aquesta informació és publica i, malgrat les lleis de protecció de dades, es troba a la Xarxa en obert.

Si et vols assegurar que ets l’autèntic propietari d’un domini, si tens curiositat per saber qui ha comprat el domini que t’agradaria tenir, però que ja està ocupat, només cal que busquis una de les milers de pàgines Whois i en el formulari de cerca posis les dades del domini que vols consultar. A Enraona funciona un servei Whois que podeu fer servir quan vulgueu: visiteu http://www.fesomia.cat/whois

 

Servei Whois a Enraona


Aquest és un tema una mica polèmic, la llei de protecció de dades i el sistema de registre de Whois entren en conflicte. Hi ha empreses que per uns quants euros ofereixen el servei d’ocultació de dades personals, és una opció! Cadascú fa diners com pot o com vol…

Per ampliar els 3 minuts:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.