Com "fotografiar" una pàgina web de manera simple.

Sovint ens trobem amb informes, documents de text o amb presentacions de diapositives on apareix, entre el cos del text, la imatge complerta d’alguna web. Incloure aquest tipus d’imatges en un informe pot ser molt interessant, però aconseguir obtenir la imatge complerta d’una pàgina web és complicat: cal usar l’imprimir pantalla, processar la imatge… una feina una mica enfarragosa.

Ara bé, com que a la Xarxa hi ha tanta gent pensant i creant solucions, aquest cop també tenim sort i a Thumbalizr ens ofereixen una bona eina per obtenir una imatge d’una pàgina web.

Només cal anar a http://www.thumbalizr.com i introduir l’adreça de la pàgina que volem “fotografiar”.

Abans de prémer el botó “tumb it” podem dir si volem capturar la secció de pàgina que cap a la pantalla o bé la totalitat de la pàgina, tingui la mida que tingui. Ara sí, procedim i en uns segons l’aplicació ens serveix una col·lecció d’imatges de la pàgina en diferents mides, per tal que triem la que més ens convé.

I tot sense registres ni complicacions. Fixeu-vos que a data d’avui ja porten gairebé 60 milions de pàgines processades!


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.