Posa extensions al teu navegador.

Ja sigui a la feina, a casa o a estudi, podem dir que el navegador web és un dels programes d’ordinador que ens acompanya més hores al dia. Sigui l’Internet Explorer, el Firefox o qualsevol altre, aquesta eina s’ha convertit en un company indispensable en la cerca, la gestió i la visualització de la informació.

Les darreres versions d’aquests programes permeten que els puguem millorar segons els nostres hàbits d’ús, gràcies a les anomenades extensions o add-ons. Es tracta de petits programes que, instal·lats sobre el nostre navegador, el doten d’algunes utilitats extra. Avui us en mostrem algunes d’essencials.

Si navegueu amb l’Internet Explorer heu de saber que necessiteu tenir instal·lada la darrera versió 7 per poder gaudir de les extensions. Moltes d’elles són de pagament, però us proposem un parell de bones i gratuïtes:

  • IE7Pro. Amb aquesta extensió podreu recuperar pestanyes tancades, corregir l’ortografia del que escriviu als formularis, bloquejar la publicitat d’alguns llocs web, etc.
    Podeu descarregar-lo lliurement aquí.
  • Inline Search. Permet cercar qualsevol text en una molt ràpidament. Un cop instal·lada, premeu les tecles Control+F i comenceu a escriure el que voleu cercar.

Si el vostre navegador és Mozilla Firefox, ho teniu molt més fàcil, ja que la majoria de versions admeten les extensions. Per aquest navegador existeixen centenars, i totes gratuïtes. Recordeu que Firefox és un programa lliure. Comentem algunes extensions molt útils:

Us animem a que remeneu i descobriu quines extensions us agraden més.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.