Ara que tinc temps, vaig a classe.

Internet ens ofereix la possibilitat de conèixer i aprendre a través de mitjans no escrits i entre ells un dels sistemes més pràctics és el vídeo.

Es troben sovint a la Xarxa vídeos de xerrades, conferències i ponències, a través dels quals poden descobrir ràpidament nous aprenentatges per incorporar en la nostra activitat professional. En aquest sentit, tenim Videolever, un portal de vídeos d’experts.

A Videolever trobareu recomanacions consells i conferències complertes d’experts en nombrosos camps professionals, destaquen els temes relacionats amb l’empresa, el màrketing, l’I+D, però també hi ha vídeos relacionats amb la ciència i la tecnologia.

Per visualitzar qualsevol vídeo de Videolever només cal accedir al web del portal http://www.videolever.com, per publicar els propis vídeos només cal registar-se com a usuari.

Alguns exemples de vídeos publicats a Videolever:

Como hacer presentaciones rápidas para vender
.
5 consells molts clars per estructurar una bona presentació.

Balanced Scorecard BSC – Cuadro de Mando Integral.
Sobre la gestió d’intangibles a les empreses.

Nanomateriales
Descripció de possibles usos de nanofils semiconductors per al desenvolupament d’aplicacions de nanotecnologia.

Ja ho sabeu, ara que s’acosta l’estiu i suposadament hi ha més temps lliure, quan tingueu una estona, obriu Videolever i aneu a classe.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.