YouTube també per a empreses.

YouTube és un dels llocs web que ha aconseguit més fama, se’n parla molt i sovint els mitjans de comunicació es fan ressò d’algun vídeo espectacular.

El vídeo és un mitjà molt àgil per explicar procediments de treball, accions o per donar instruccions. Algunes empreses i alguns professionals han sabut adonar-se del potencial d’aquest mitjà i utilitzen YouTube per penjar-hi vídeos sobre la seva feina, els seus productes o la seva empresa.

Alguns exemples d’aquests casos els podeu veure al canal de YouTube d’una empresa de la Sènia, on trobareu una sèrie de vídeos on es mostra com funcionen els seus productes. O també al canal d’una immobiliària de Pontevedra que mostra els pisos que té a la venda.

Internet permet connectar amb moltes persones així que és molt interessant saber esprémer les possibilitats que ens ofereix. Pel YouTube passen milions de persones cada dia, per tant és positiu tenir en compte aquest mitjà per mostrar la forma com treballem o els productes que venem.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.