3 minuts d’estiu. Descobrint blogs

Blogs, blogs i més blogs: no ens cansarem de dir-ho! Els blogs són una forma excel·lent d’aprendre i de compartir coneixement. En tots els àmbits, per a tots els gustos i de tots els temes. Per això avui, aprofitant el ritme estiuenc, us recomanem alguns blogs, aquest cop no parlarem de feina!

  • Idees per a preparar bons sopars d’estiu
    Cuina amb compte
    Un blog amb receptes senzilles, bones, originals, sanes i molt ben pensades.
  • Una finestra oberta a Toronto
    [daily dose of imagery]
    Un fotoblog on cada dia es publica una excel·lent fotografia de Toronto: com arriba la primavera, es fon el gel, com viu la gent de la ciutat els canvis de clima…
  • Una mica de bon humor.
    El señor enviñetado
    Un somriure cada dia amb les “aventures” d’Ese, un senyor que viu atrapat dins d’una tira còmica.
  • T’agraden les il·lusions òpiques?
    Conflusions
    Un blog dedicat a recopilar jocs visuals, il·lusions òptiques i tot allò relacionat amb la percepció visual des d’una altra perspectiva.

  • Per rumiar i aplaudir.
    Indigencia
    El blog de Pedro Cluster, un sense sostre que ara viu en un alberg i escriu sobre la vida dels ciutadans que viuen i dormen pels carrers de Madrid.

Bé, evidentment aquesta és una tria molt minsa de tot allò que es pot trobar a la Xarxa. Segurament tu coneixes algun blog interessant, o si més no curiós, així que et convidem a que obris el formulari de comentaris i facis també tu les teves recomanacions, seran molt ben rebudes.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.