Va, no en parlem més: obre’t un blog!

Després de parlar tant dels blogs, després d’haver-ne llegit i d’haver descobert autèntiques meravelles: no creus que ha arribat el moment d’obrir tu el teu blog?

Sabem del cert que en la teva activitat professional o en la teva vida quotidiana hi ha algun camp que t’apassiona, en el qual has fet moltes descobertes i encara saps que et queda molt per comprendre. Potser omples llibretes d’apunts, reculls fotos i aprofites qualsevol ocasió per a construir noves idees i fer noves descobertes.

Doncs llavors, què esperes per obrir un blog? Cal que te’n donem més motius?

  • En primer lloc per a tu mateix/a, perquè tindràs tota la informació que vagis generant ben ordenada i sempre a mà.
  • Perquè és molt possible que gràcies al blog contactis amb persones amb la teva mateixa passió, que d’una altra amanera segurament mai hauries trobat.
  • Perquè un blog no t’obliga a res, perquè hi escrius quan vols i com vols.
  • Perquè a la Xarxa el coneixement ben construït té un gran valor, en qualsevol temàtica: en cuina mediterrània, física quàntica, l’educació dels fills, les papallones endèmiques dels Pirineus, els meus viatges, les lleis de contractació o el color del cel en el canvi de les estacions.

Et deixem aquí una presentació de diapositives que parla també de perquè obrir un blog i desitgem que t’engresquis i n’obris un. Ah! no t’oblidis de donar-nos en l’adreça, perquè ens hi sindicarem i et seguirem.

Descobrint els blocs

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: blogs blocs)

Si però què he de fer per obrir un blog?
Bé hi ha molts serveis gratuïts per tenir un blog, un dels més senzills és el que t’ofereix Google des de Blogger, amb tres passes molt ràpides tens el blog actiu i ja pots començar a escriure.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.