Les novetats d’Internet a la teva bústia.

Recordes? Fa un temps que en aquest blog vam parlar sobre la sindicació i els canals RSS. Creiem que és la millor manera d’estar a l’aguait de les novetats d’un lloc web sense haver-lo de visitar cada dia, però diuen que només un 3% dels internautes coneix aquest mecanisme.

Si la sindicació per RSS encara no la veus clara aquí tens una solució més senzilla. Es tracta del servei FeedMyInbox. Només cal que agafis l’adreça d’una pàgina que permeti la suscripció per RSS (recorda, ha de tenir algun logotip semblant a aquests)

 

i la escriuguis al formulari de FeedMyInbox. Poses la teva adreça de correu i ja està.

 

Cada dia rebràs a la teva bústia les novetats de la pàgina en un correu electrònic.

En cada missatge també trobaràs un enllaç per poder-te donar de baixa.

Creiem que aquesta eina pot ser un bon pas intermedi fins a arribar a fer servir les suscripcions RSS. T’engresquem a provar els dos sistemes i a explicar-nos quins dels dos prefereixes. Deixa’ns el teu comentari!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.