Edició de mapes sobre Google Maps

Segurament tots hem sentit a parlar de Google Maps i els que no tenim GPS l’utilitzem sovint quan hem de tombar per nous territoris. Però sabies que a Google Maps pots crear els teus propis mapes?

Doncs sí, pots definir itineraris entre diferents punts;  pots posicionar i localitzar servies i llocs, marcar-los amb una icona i incloure-hi un text explicatiu. Aquests servei de Google Maps és realment útil per a les empresa i les organitzacions, per exemple:
  • si la teva empresa té diferents delegacions ubica-les i fes una ressenya per explicar com arribar-hi o que s’hi trobarà.
  • Si treballes sobre el territori, localitza els teus projectes,  explica’ls i penja-hi fotos.
  • Si treballes en el món del turisme, situa els serveis que hi ha a la teva zona.
  • Si distribueixes algun producte que costa de trobar, fes un mapa dels punts de venda al detall.
  • Si treballes a l’admisnitració localitza els equipaments del teu municipi.
  • I si t’agrada sortir d’excursió, marca els itineraris que fas i geolocalitza les teves anotacions.
En fi, les possibilitats del Google Maps són infinites i com sempre els mapes que facis els pots veure només tu, compartir amb algú o deixar-los en obert, a disposició de tothom.
El servi de Google Maps és gratuït, necessites però tenir un compte de Google, que el pots crear fàcilment des d’aquesta adreça web.
Volem compartir amb tu un mapa que vam fer a Enraona pensant en les nostres visites, on anem situant els restaurants i cafeteries del nostre barri.
Bé esperem que si aquest servei és útil per a tu i edites en obert algun mapa ens ho facis saber, ens agradarà veure’l i descobrir el teu boci de territori.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.