Xerrades per compartir i per aprendre

A Enraona ens preocupa molt la difusió de les TIC, especialment a les empreses.  És marca de la casa i per això de tant en tant participem en alguna xerrada per mirar de compartir la nostra visió sobre alguns temes de Xarxa i empresa. Internet és un espai immens, que creix i evoluciona d’una forma galopant. A més va trenant molts àmbits de coneixement:

Internet és tecnologia, programació, visualització de la informació, gràfica, màrqueting, psicologia de la comunicació, mètrica, llenguatge i comunicació, sociologia…  i mil coses més. Per això és absolutament normal que des de les empreses Internet es vegi com un mitjà complex, i que quan volen aproximar-se a la Xarxa, s’acumulin una sèrie de dubtes. Quan preparem una xerrada intentem participar en l’aproximació de l’empresa a Internet i:

  • Oferir una visió oberta, clara i rigorosa del tema que ens ocupa.
  • Acotar els punts d’atenció en els quals és interessant invertir esforços per conèixer la Xarxa.
  • Facilitar una interpretació personal per a cada participant, perquè cadascú coneix la seva pròpia realitat i té unes necessitats concretes.
  • Promoure una prudència efectiva, abocada a protegir allò que cal protegir i a esborrar falsos fantasmes.
  • Contagiar entusiasme per un mitjà excel·lent per establir uns vincles professionals molt valuosos.

Per a nosaltres és realment interessant participar en la difusió de la societat del coneixement, ens ajuda a aprendre, a ordenar idees, a contrastar-les i a compartir-les. Per això ens agrada tant fer xerrades i sempre que trobem l’oportunitat per preparar-ne alguna la tirarem endavant. Us deixem aquí l’enllaç a la presentació en diapositives de dues xerrades que ja hem fet. Una en la qual revisem els factors que cal tenir en compte alhora de desenvolupar un web d’empresa i l’altra sobre la identitat corporativa a Internet.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.