Participem en debats a distància

Google Moderator

Google Moderator és una aplicació per a proposar preguntes i idees en línia.  Aquesta eina ens permet:

  • En una conferència o un acte acte en directe organitzar la intervenció en línia d’altres persones, que poden formular preguntes als participants.
  • Preparar una reunió i garantir-ne l’efectivitat, recollir temes per tractar, proposar idees , etc.
  • Per un grup de treball, recollir propostes i idees a mesura que la pròpia feina ens suggereix alguna cosa que val la pena compartir.

Per utilitzar l’aplicació cal que algú doni d’alta un espai de participació i ditribuiexi l’adreça web de l’espai, després d’això podrem participar-hi formulant les nostres pròpies preguntes o bé afegint-nos a les preguntes formulades per altres usuaris.

No hi ha res milor que provar les coses per entendre-les, per això et deixem aquí l’adreça de tres espais fets amb Google Moderator on tu pots participar:

Com acostuma a passar les eines de la Xarxa tenen sentit quan els usuaris les utilitzem i els donem una funció. Per això t’animem a que provis Google Moderator, si tens l’oportunitat d’utilitzar-lo en alguna actvitat, acció o relació professional fes-ho! Segurament trobaràs un bon recurs per canalitzar les bones idees del teu equip de treball amb efectivitat, ràpidament i sense una gran despesa en desenvolupament tecnològic.

2 comentaris

  1. Ens agrada molt veure com la gent de Xarxa trobeu bones aplicacions per als serveis en línia, és així com adquireixen sentit. Sou un excel·lent exemple per explicar que la Xarxa no són màquines i programes sinó que és el terreny de les persones, les idees i la creativitat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.