El blog d’Enraona es fa mòbil

A partir d’avui podeu accedir a aquest blog amb una versió adaptada als dispositius mòbils. Si us connecteu a l’adreça habitual amb el navegador del vostre telèfon (Opera Mini, Safari/IPhone o qualsevol altre) automàticament el servidor us oferirà una versió més adequada per ser navegada amb el vostre terminal.

El Blog d'Enraona al mòbil
El Blog d’Enraona al mòbil

L’adaptació l’hem feta amb l’extensió MobilePress, que hem traduït de l’anglès i adaptat una mica al nostre gust. Ara es pot llegir, cercar i comentar les entrades d’una forma més lleugera i eficient.

El web mòbil s’escampa com una taca d’oli i no ens podem quedar enrere. A Enraona estem invertint esforços per poder-vos oferir llocs web mòbils tan efectius i eficients com els d’escriptori. No és només un tema tecnològic, també cal tenir en compte factors que van des de l’arquitectura d’informació al disseny gràfic.

Per cert, també estem preparant la versió mòbil del nostre web corporatiu. Aviat estarà disponible i us en farem cinc cèntims del desenvolupament.

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.