Cine.cat, un portal català de cinema.

Aquest és el darrer 3 minuts d’estiu d’enguany. Aquesta versió, com ja sabeu, és una llicència que ens permetem a Enraona per tal de baixar una mica el to empresarial habitual del 3 minuts i acomodar-lo a les calors estivals.

Va, que avui anirem al cinema.

Volem compartir amb vosaltres un nou recurs a Internet que està actiu des de fa pocs mesos. Cine.cat, per als que no el coneixeu, és un portal que ofereix informació en català sobre cinema, dirigit pel periodista Valentí Sanjuan.

Per què és un projecte interessant?

Perquè d’iniciatives més o menys semblats n’hi han hagut unes quantes (recordo sessiocontinua.com o totcinema.cat) però per alguna raó, o han desaparegut o han estat discontinuades. Cine.cat sembla un projecte més ambiciós i portat d’una forma professional. Novetats, crítiques d’experts reconeguts, noticies… però sobretot un component de web social que realment aporta un ingredient nou en aquest tipus de serveis.

Els usuaris podem comentar cada una de les crítiques i noticies i establir així diàlegs amb altres aficionats al cinema. I no s’han oblidat de ser-hi a algunes xarxes socials populars, com Twitter (i en pocs dies també al Facebook). Un bon exemple d’aprofitament de la Web social per enriquir un projecte professional.

En fi, que si volem estar al dia i participar de les novetats al món del cinema, finalment ho podem fer en català gràcies a cine.cat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.