Taller de participació digital a Vilabertran

Taller a Vilabertran

Som de camí cap a Vilabertran on fem en un taller de participació digital per a petits productors d’horta.

Ara que les dinàmiques de la Xarxa ja estan plenament integrades en la quotidianitat de tots nosaltres, és un bon moment per facilitar que professionals i petites empreses en facin un ús efectiu, que els ajudi en la comercialització dels seus productes.

Aquesta és la intenció d’avui: posar ordre, virar la participació en entorns digitals cap a una activitat efectiva per a la comercialització del producte d’horta i ecològic.

Destinarem les energies en:

  • Facilitar que cada productor trobi el seu propi estil de relació i d’interacció, en un entorn on la comunicació ha de ser bidireccional.
  • Posar ordre, per permetre integrar les dinàmiques de participació digital en un marc de treball on el temps s’ha d’invertir en treballar la terra, plantar, collir i portar a vendre, i on és difícil trobar temps per centrar l’atenció en la Xarxa.
  • Enfocar a participació cap a dinàmiques de comercialització, on cal trobar la convivència entre una actitud social, oberta i l’hàbit de valorar com l’esforç per ser a Internet té realment un efecte positiu en el nostre negoci.

Som de camí a Vilabertran per fer avui una de les feines que més ens agrada: combinar Xarxa i món agrícola.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.