Patrocinem el lluent TEDxReus

Treballant al TEDxReus

Demà 8 de novembre es celebrarà a Reus el primer TEDxReus. Dic primer perquè només veient la força amb què ha començat (la llista d’espera per assistir és enorme) ja es veu venir que n’hi hauran més, afortunadament.

A Enraona formem part del grup de patrocinadors. Hem realitzat el lloc web oficial i hem ajudat a confeccionar el material gràfic de l’esdeveniment (programes, acreditacions, i cosetes així). Estem molt contents d’haver participat en un projecte tan especial amb una gent tant potent.

Per poc que pugueu us recomanem que el seguiu encara que no hàgiu aconseguit plaça. Seguint l’esperit TED, l’acte es podrà veure i sentir en directe des del propi web i es podrà participar (ja fa dies que es pot!) a través de Twitter amb l’etiqueta #de9lluirà.

Ens veiem a Reus!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.