SimplyRain: ment fresca i concentració

Ja fa més de tres anys (!) que escrivíem sobre SimplyNoise, una eina de la que alguns de Fesomia en som fans. Pels que us vingui de nou, es tracta d’un servei que emet soroll de diferents colors i intensitats, molt adequats per afavorir la concentració.

SimplyRain

Avui escrivim sobre una eina germana dels mateixos creadors: SimplyRain. El principi és el mateix, però en aquest cas ens permet submergir-nos en el so relaxant i aïllant de la pluja. Amb els controls podrem ajustar el volum, la intensitat i els trons per aconseguir la nostra barrera aïllant preferida.

Si no heu provat mai de treballar amb aquest tipus d’efectes i sovint us costa concentrar-vos, us recomanem que ho proveu. Els primers minuts potser costa una mica acostumar-s’hi, però amb el temps vas entrant de mica en mica en un estat d’atenció per la feina molt alt. Per descomptat, no a tothom li funciona, però a algunes persones ens ajuda a treballar millor.

Es tracta d’un servei senzill però molt efectiu. Actualment ja n’hi han molts de similars, però SimplyNoise és de moment el nostre preferit per la seva qualitat de so. Es pot fer servir des de la pròpia pàgina web o des de les aplicacions per mòbil que han publicat.

Ara que comencen les calors pot ser una bona forma de refrescar la ment mentre treballem concentrats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.