Concentració, treball i soroll de fons

Et distreus sovint? Al teu voltant es parla molt i és difícil concentrar-se? Això ens passa a molts de nosaltres: ara passa una mosca… ara no sé qui ha dit no sé què… De vegades la concentració és difícil de mantenir i llavors cal prendre mesures.

Si no tens possibilitat de treballar en un lloc aïllat, si escoltar música no t’ajuda i el sistema dels taps a les orelles no et sembla prou correcte, tens una alternativa si més no curiosa: Simplynoise.

Simplynoise és una pàgina que emet soroll blanc, soroll rosa i soroll marró, pots decidir quin d’ells vols sentir i en quin volum. Aquests tipus de sorolls tenen diferents aplicacions en la física i també provoquen determinats efectes sobre les persones.

El soroll marró s’assembla al so d’un mar de fons un pèl revolt. En el nostre cas hem comprovat que ens facilita la concentració i per tant ens ajuda a estar més atents en la feina. Per això et recomanem Simplynoise. Prova’l, potser a tu també et va bé i et permet tenir uns instants de concentració en un entorn un pèl boig.

2 comentaris

  1. A l’hora de concentrar-me, en el meu cas, el que millor em prova és el major silenci possible. Per això, em poso taps o cascos i solucionat!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.