Redescobrint les tasques de Google (Google Tasks)

L’eina de gestió de tasques de Google, Google Tasks, és un vell conegut entre els usuaris de Gmail. Tot i que sempre ha estat allà, de vegades costa treure-li tot el suc degut a un detall: la interfície estàndard que ofereix és limitada, sempre dependent de la finestra de Gmail o del calendari.
Google Tasks al Gmail

 

Les tasques de Google en tota la seva glòria.

Per sort existeix un mètode no gaire estès que ens permet treballar amb les nostres llistes i tasques de manera més eficient. Accedint a la pàgina

https://mail.google.com/tasks/canvas

se’ns desplega una aplicació web amb un aspecte bastant diferent a l’habitual, la veritat:
Google Tasks a pantalla completa Tot i que aquesta vista no n’amplia les funcions de l’eina, la manera de presentar la informació la fa molt més eficient, apropant-se en versatilitat a altres gestors més populars.

 

Les tasques de Google al mòbil.

Per acabar-ho d’arrodonir, tenim dos maneres de gestionar les tasques de Google en mobilitat: des de la pròpia versió mòbil que ens ofereix Google o amb alguna de les moltes aplicacions per telèfons intel·ligents que hi han (GoTasks o gTasks HD per iOS, o GTasks per Android, per exemple).
Google Tasks mòbil GTasks per Android

 

Alguns avantatges de Google Tasks respecte a altres serveis.

Google Tasks és un servei relativament senzill en característiques, però ofereix alguns avantatges per als usuaris intensius dels serveis de Google, com la integració natural als calendaris, una gran multitud d’idiomes disponibles o la possibilitat de convertir qualsevol missatge de Gmail en una tasca.
Tasca a partir de correu de Gmail

Altres eines de gestió de tasques que hem comentat al blog alguna vegada són Workflowy, Toggl o Remember the Milk.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.