Novembre és temps de TEDxReus

Foto final TEDxReus 2015. Foto de TEDxReus a a Flickr

Ja t’ha arribat la notícia? El 19 novembre arriba la cinquena edició del TEDxReus. Si no coneixes aquest esdeveniment, et recomanem que donis un cop d’ull al blog, el segueixis per Twitter o Facebook i sobretot, et reservis el dissabte 19 de novembre per assistir-hi.

Els esdeveniments TED acostumen a ser màgics, el format de les xerrades —curtes, intenses, sintètiques i diverses—  és la clau. Els ponents tenen menys de 20 minuts per parlar, així que han de fer un esforç complex per extreure l’essència del seu missatge. En les xerrades TED els savis llueixen amb llum natural: entre les ponències més espectaculars i les més populars és habitual trobar propostes senzilles, subtils però plenes de llum, d’aquella llum que t’obre la ment i el cor.

TEDxReus 2015 abans de començar.
TEDxReus 2015 abans de començar. Foto de TEDxReus a a Flickr

Col·laborem amb la nostra feina

A Fesomia col·laborem amb el TEDxReus des de la primera edició. El 2002 vam fer el primer web, de disseny artesà, 100% creat a casa nostra. I és que l’artesania digital ens apassiona.

L’esdeveniment s’ha anat fent més gran en cada edició, i per aquesta cinquena ja calia una renovació general del web. Seguint la voluntat dels organitzadors, aquesta segona versió també s’ha fet sobre WordPress, però ara a partir d’un tema predissenyat.

Sempre ens agrada col·laborar fent allò que millor sabem fer, la nostra feina de cada dia. Ens fa sentir útils, ens permet contribuir a difondre iniciatives, pràctiques i missatges que compartim. A més, ens permet en alguns casos aplicar en entorns reals nous recursos que incorporem després a la feina.

En aquest sentit, aquest any calia incorporar un nou sistema de venda electrònic d’entrades i s’ha triat Tickera. Hem fet les adaptacions necessàries per polir i garantit la compatibilitat d’aquest connector i resoldre problemes; hem cavat fins al fons per descobrir les virtuts i llacunes del codi font d’aquest sistema de venda.

En fi, que estem contents, perquè col·laborar amb TEDxReus és motiu d’alegria, perquè ser útils amb la nostra feina és la nostra obsessió i perquè descobrir i ampliar coneixements és el que ens fa treballar cada dia amb delit.

Dissabte 19 de novembre ens veure a TEDxReus?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.