Arxiu d'etiquetes: manteniment

Canvis en l’estructura i l’aspecte del blog

Aquesta tarda estem començant a fer algunes reformes importants en aquest nostre/teu blog. Ja ens perdonaràs si, durant alguns dies, hi hagués alguna cosa que no rutllés del tot fina.

Hem preparat un tema propi per al WordPress, inspirat en el disseny actual del web fesomia.cat. També hem tornat a categoritzar totes les entrades i les hem començat a etiquetar d’una manera més eficient.

Hem decidit també començar a publicar en aquest blog els apunts que fins ara escrivíem a http://tresminuts.blogspot.com/. A partir d’ara el Tres Minuts es podrà seguir des d’aquest mateix blog, dins de la categoria Tres minuts, amb la mateixa freqüència habitual.

Esperem que tots aquests canvis siguin del teu gust.

El “Tres minuts” ara viu al blog d’Enraona

Fa un temps que li donàvem tombs i al final ho hem decidit: a partir d’avui publicarem en aquest blog els apunts que fins ara escrivíem a http://tresminuts.blogspot.com/. I per què? Doncs per diverses raons:

  • Perquè el blog “Tres minuts per setmana” ja fa més d’un any que existeix, i creiem que ha complert la seva funció. No volem allargar en excés alguns temes que segurament molts de vosaltres potser ja heu assimilat, tot esperant que el “Tres minuts” hagi contribuït a fer-ho.
  • Perquè esperem que alguns de vosaltres descobriu també al blog d’Enraona alguns articles que us poden interessar i sobre els quals opinar. No volem perdre’ns la vostra col·laboració en alguns dels temes que toquem aquí.
  • Perquè mantenir un sol blog ens ha de donar més agilitat per publicar, ja que ens simplifica el manteniment.

Els 69 articles publicats durant tot aquest temps estaran accessibles al mateix lloc de sempre, a http://tresminuts.blogspot.com/ i els nous els trobareu agrupats, a partir d’avui, a la categoria Tres minuts.

Esperem que seguiu aquesta nova etapa amb nosaltres.