El “Tres minuts” ara viu al blog d’Enraona

Fa un temps que li donàvem tombs i al final ho hem decidit: a partir d’avui publicarem en aquest blog els apunts que fins ara escrivíem a http://tresminuts.blogspot.com/. I per què? Doncs per diverses raons:

  • Perquè el blog “Tres minuts per setmana” ja fa més d’un any que existeix, i creiem que ha complert la seva funció. No volem allargar en excés alguns temes que segurament molts de vosaltres potser ja heu assimilat, tot esperant que el “Tres minuts” hagi contribuït a fer-ho.
  • Perquè esperem que alguns de vosaltres descobriu també al blog d’Enraona alguns articles que us poden interessar i sobre els quals opinar. No volem perdre’ns la vostra col·laboració en alguns dels temes que toquem aquí.
  • Perquè mantenir un sol blog ens ha de donar més agilitat per publicar, ja que ens simplifica el manteniment.

Els 69 articles publicats durant tot aquest temps estaran accessibles al mateix lloc de sempre, a http://tresminuts.blogspot.com/ i els nous els trobareu agrupats, a partir d’avui, a la categoria Tres minuts.

Esperem que seguiu aquesta nova etapa amb nosaltres.

2 comentaris

  1. Fantàstic, prenc nota i de pas em subcric amb RSS. Ara aixó si us agrairia que al feed posesiu els post sencers. Es bastant molest no poguer llegir la noticia sencera al GR. Moltes gràcies i l’enhorabona per la feina ben feta

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.