Firefox Focus, el navegador més privat per al mòbil

Firefox Focus

Volem aprofitar l’arribada del Firefox Focus a la plataforma Android per parlar-vos-en una mica als que encara no el coneixeu.

Protecció contra el seguiment de la forma més simple.

Les característiques més importants d’aquest navegador de Mozilla són la privacitat i la senzillesa. Està concebut com un navegador complementari al que ja fem servir al mòbil, i ens permetrà llençar cerques molt ràpides, efímeres i privades.

Al Firefox Focus no hi ha ni pestanyes, ni preferits, ni historial. Només trobarem una caixa de cerca i una única finestra de navegació preconfigurada per bloquejar elements de seguiment que ens puguin identificar quan visitem alguns llocs. Tampoc no guarda contrasenyes ni galetes.

A la part inferior de la pantalla trobarem un gran botó per esborrar les dades de navegació sempre que vulguem i una notificació per fer-hi el mateix. I res més.

“Navegueu. Esborreu. Torneu-hi.”

Aquest lema que l’acompanya és ben explícit. Tot i que també podem configurar el nostre navegador habitual per fer el mateix, el Firefox Focus ens apropa la navegació privada d’una manera ràpida i senzilla.

Podeu descarregar el Firefox Focus a través d’aquests enllaços:

Trobareu més informació a la pàgina de suport de Mozilla.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.