Bon any nou.

Bon any nou!Tenim la sensació que el temps passa volant. És un tòpic però de tant en tant hi pensem tots, sobretot els dies posteriors a les vacances.

A casa nostra, a Enraona, també ens agafa sovint com un vertigen al pensar que gairebé no hi ha temps per a res. Quan creiem que per fi comencem a entendre alguns dels misteris de la nostra empresa, veiem que encara en resten tancats una pila de nous que no havíem vist fins ara…

Desgraciadament no vivim mil anys i no té cap sentit ofegar-se en la idea que mai arribarem a controlar-ho tot. I què? Cada dia que passa tenim l’oportunitat de afegir una petita experiència al nostre coneixement. Al final el que compta, més que la quantitat de coses que hem aconseguit, és el què hem fet amb elles i el profit que n’hem tret.

Ehem. Potser hem tornat una miqueta transcendentals? Bé, tampoc no és cap pecat. Bon any nou tothom.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.