Sortides d’emergència per a webs-laberint

T’has trobat alguna vegada atrapat dins d’un lloc web? T’has trobat que has arribat a una pàgina, però no has sabut què t’hi ha portat? T’has trobat incapaç de tornar a visitar una pàgina que tenia contingut important, però no recordes on era ni com s’hi arribava?

Això acostuma a passar en llocs web amb problemes d’estructuració, on la navegació es fa difícil. En una pàgina així et poden ser molt útils els botons de retrocés del teu navegador. Són uns botons que s’acostumen a trobar a la barra de menú, a la banda superior esquerre i que tenen un desplegable on es memoritzen les últimes pàgines que has visitat.

Per tant, si et trobes en un cul de sac, si no saps com tornar a la plana d’on venies, els botons de retrocés es converteixen en la teva sortida d’emergència.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.