Una calculadora sempre a mà

De tant en tant tots ens trobem amb la necessitat de calcular alguna cosa, en un moment així és molt útil tenir una petita calculadora a mà.

Doncs bé, els internautes sempre tenim una calculadora a mà, com en moltes ocasions al mateix cercador: si a la casella de cerca de Google, Yahoo, Live Search… (funciona en molts cercadors) hi poses els valors que vols calcular, el cercador et dóna el resultat de l’operació.


Per què no ho proves? És tan ràpid!


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.