Un traductor per navegar amb llibertat

Com vas d’idiomes? Et trobes sovint que visites planes en altres llengües? Et cal un cop de mà per traduir un paràgraf que no acabes d’entendre?

Doncs són habituals les eines de traducció automàtica que et donen un cop de mà mentre navegues per Internet. És el cas de Google Translation un recurs amb el qual pots afegir un botó a la teva barra de navegació que t’oferirà una versió traduïda de la plana que visites o del fragment de text que tinguis seleccionat.

Tens desenes de combinatòries possibles: per traduir planes escrites en anglès, espanyol, rus, alemany, italià, grec, japonès, xinès… Només cal que triïs quina és la teva opció de traducció més habitual (de l’anglès a l’espanyol? del japonès a l’anglès?) l’arrosseguis fins la teva barra de menú i la facis servir sempre que la necessitis.

Ah! i si el teu navegador és Mozilla Firefox has de saber que hi ha una extensió que s’instal·la automàticament i que t’ofereix traduccions ràpides amb el botó dret del ratolí.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.