Les Universitats ens obren les portes al seu coneixement

La paraula clau a Internet cada cop més és “Share”, que en anglès significa compartir. Compartir per a contribuir en la construcció de nou coneixement.

Dins d’aquesta filosofia apareix l’Open Course Ware Consortium, l’associació de centenars d’universitats de tot el món que donen accés obert al material docent i a les guies d’estudi que utilitza el seu professorat per a fer les classes.

Amb això tots nosaltres tenim accés a continguts estructurats i ben definits de milers d’assignatures universitàries de tots els àmbits de coneixement: microbiologia, matemàtiques, dret, física aplicada, veterinària, humanitats, enginyeria aeroespacial, enginyeria informàtica, enginyeria agroforestal, farmàcia, economia aplicada, filosofia, periodismes, pintura… i centenars més.

Al web de l’Open Course Ware Consortium trobaràs la llista de totes les universitats que hi estan inscrites, i a Universia els materials didàctics de totes les assignatures que han obert les universitats espanyoles.

Esperem que gaudeixis d’aquesta troballa i sobretot recorda: la paraula clau a Internet és “compartir“.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a bernadette arrova enraona punt cat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.